Kontakt

Kontakt os for et uforpligtende møde

Skriv til os ved hjælp af kontakt formularen,
eller benyt en af de andre muligheder.

MIND4BUSINESS

Herstedvang 7C | 2620 Albertslund

Linkedin HTML indlejring.

Dennis Ahm

Dennis er passioneret om at udvikle personer og teams, så de bliver motivererede og gør det allerbedst, når det gælder. Dennis kernekompetence er derfor også at få mennesker og virksomheder til at lykkes.

Dennis har 20 års erfaring med salg og ledelse i virksomheder som TDC A/S, Merkantildata A/S, Danka Danmark A/S og Netkoncept A/S. I disse virksomheder har han bestredet stillinger som Country Manager, Salgsdirektør og Key Account Manager. Dennis evner både lavpraktik såvel som operationel og strategisk tilgang.

Udover sin praktiske erfaring, har Dennis en Masteruddannelse i NLP psykologi, er uddannet Kognitiv Erhvervs Coach og META Kognitiv Stress-coach. Dennis har gjort en anseelig forskel for mangen en virksomhed i sit selvstændige virke, i Mind4Business. Se mere om dette under Cases.

 Ønsker du fuld valuta og garanti for dine resultater? Så kontakt Dennis for et uforpligtende service-tjek af din virksomhed.

Partnere

Mette Arnold, Arnold & Ulv

Mette har i mere end 15 år arbejdet med HR og mennesker. Mette arbejder intensivt med at finde, dyrke og aktivere det fulde potentiale i enhver og sikre at alt forankres. Også på længere sigt.

 Mette har en baggrund fra IT-branchen og har i en årrække specialiseret sig inden for Hospitality. Her, og i vidensvirksomheder generelt, har hun gjort god brug af sin omfattende viden om personanalyser og -profiler.

Hun er certificeret i brugen af Extended DISC, Persolog, EASI og Stress-Profilen. Herudover har hun i en årrække, med succes, undervist certificering i brugen af disse – etisk såvel som i fortolkning og daglig anvendelse.

 Mette har en stor forståelse for gruppeprocesser og formår til fulde at oversætte de interaktioner, der optræder i en dynamisk flok. Derfor er Mette et kærkomment supplement for at indtænke det unikke menneske i enhver udviklingsproces, og gennemføre blivende og succesfulde forandringer.

Linkedin HTML indlejring

ADRESSE

MIND4BUSINESS  

Tel.: +45 2197 5010

 

KONTAKT

Tel.: +45 2197 5010 | info@mind4business.dk

NYHEDSBREV

Gå ikke glip af kvalificeret nyt om vejen til vækst og stærkere ledelse.