Close

Vi gør en forskel for…

Flere virksomheder fra forskellige brancher, har betroet os at udvikle deres organisation. Fællestrækket er, at de alle har ambitioner om høj vækst og trivsel.

Vi er stolte og glade for den tillid de viser os og vi vil gerne at sige tak for det udviklende samarbejde. Vi ser frem til fortsat at skabe de allerbedste resultater, sammen.

Nedenfor ser du et udsnit af vores kundeportefølje. Har du lyst til at høre mere om vores referencer, i specifikke brancher eller typer af cases, så sig til. Vi deler gerne.

Seneste cases

Da vores branche var mest presset, var Mind4Business med til at udvikle vores salgsprocessor, alle personer med kundekontakt gennemgik forløb der var målrettet til deres funktion, flyttefolk, kundeservice og sælgere. Effekten vurderer jeg selv til at være en betydelig forøgelse af vores samlede effektivitet og øgede kundetilfredshed
Claus GrundahlAdm. direktør ADAM transport/Team Relocation
Vi har benyttet Mind4Business til salgstrænings uddannelse, jeg må trods sund skepsis overfor salgstræning indrømme at vi har vækstet lige siden og flere af sælgerne taler stadig om de kan huske væsentlige elementer af uddannelse
Lars WiegaardSalgschef Bunzl Distribution
prinfo
Salgspersoner fra det meste af Prinfo kæden har deltaget i et målrettet salgsoptimeringsforløb, det omfattede en Akademi uddannelse i salgsteknik og Key Account Management træning. Fokus var at skaffe nye kunder til Prinfo partnerne, ROI beregningen var højere end forventet, så der er stadig gode tanker om forløbet.
Poul Erik Kisbye ChristensenPartner PrinfoParitas
Vi har i perioden 2009 og frem til 2017, hvor vi solgte virksomheden, haft Mind4Business på en interrim aftale som Salesmanager, opgaven har fra starten været med fokus på newbusiness, Alle årene har vi nået vores vækstmål og betjener nu nogle af landet største virksomheder i såvel den private som offentlige sektor
Søren AndersenAdm. direktørSimaTech
I Business to Goverment har vi ET fokusområde: At hjælpe virksomheder med at få større succes på det offentlige marked. Vi har siden 2012 benyttet Mind4Business som samarbejdspartner, når vi har afholdt Danmarks eneste salgsuddannelse hvor fokus er på at blive bedre til at sælge til det offentlige – vi valgte at benytte Mind4Business da de er lige så seriøse og målfokuserede som vi er – og stadig med øje for motivation og respekt for individet.
Claus Nordahl PetersenAdm. direktør Business to Goverment
europcar
Europcar har benyttet Mind4Business til udvikling af vores salgspersonale. Det var på områderne Salgspsykologi og Salgsteknik, forløbet var både inspireende og meget lærerigt. Den opfølgende forankringsproces har gjort det hurtigere og mere konkret, at implementere nye medarbejdere i salgsafdelingen.
Alex AdlerSalesmanagerEuropcar